Kardeşlerini Misyonerlere Kurban Etme!

Kardeşlerini Misyonerlere Kurban Etme!

Dünya Yayın: 22 Eylül 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 22.09.2014 09:42:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7166 okunma
Google News

KARDEŞLERİNİ MİSYONERLERE KURBAN ETME!

 
Dünya'nın en kalabalık Müslüman ülkesi Endonezya'da misyonerlik faaliyetleri hızla devam ediyor. Bu ülkede her ikiyüz kişiye bir misyoner düşüyor. Endonezya'nın başkenti Cakarta’da resmi verilere göre kendini Hristiyan olarak tanımlayanların oranı %15'i bulmuş durumda. Kilise sayısında da hızlı bir artışın yaşandığı ülkede üniversitelerin bir kısmı kiliselerin kontrolünde. Endonezya, misyoner faaliyetlerinin en sinsi usüllerle yapılageldiği bir ülke ve misyonerlerin Müslüman halkın dinini değiştirtmek için kullandığı yöntemlerden birisi de maddi yardımlar. Maddi yardımların büyük bir kısmı ise Amerika ve Avrupa ülkelerinden gidiyor. 

Avustralya'da kurulan Mahmud Es'ad Coşan Vakfı’nın, başta misyoner kuruluşlar olmak üzere birçok kuruluş tarafından yoğun faaliyetler yürütülen bu ülkeye karşı maddi ve manevi sorumluluklarını yerine getirme anlayışıyla yaptığı faaliyetlerden biri olan ve bu sene 9.su düzenlenen Uluslararası Kurban Organizasyonu ile Endonezya'daki gerçek ihtiyaç sahibi Müslümanlara ilk elden kurban etleri ulaştırılıyor. Kurban ibadetinin her aşamasının, vekalet sahipleri adına, usulüne uygun şekilde yerine getirildiği bu organizasyon vesilesi ile yılda bir kez et yiyebilen, yardıma muhtaç Müslümanlara ulaşılıyor, onlara unutulmadıkları gösterilmiş oluyor. Organizasyonla ilgili detaylı bilgi www.mecvakfi.org ve www.unutulanisec.org adreslerinden alınabilir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.