KAMYON ŞOFÖRLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

KAMYON ŞOFÖRLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

Gündem Yayın: 02 Aralık 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2013 11:28:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2754 okunma
Google News

 

 

Trafik Büro Amiri Ali Mert ve Trafik Polisi Yusuf Yılancı, Tavşanlılı kamyon şoförlerini bilgilendirdi.

Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü'nün trafik kurallarına ilişkin başlatmış olduğu seminer  kamyon şoförleri için hazırlandı.

Emniyet Müdürlüğü Toplantı  Salonun'da 25 kişiye verilen seminerde kamyon şoförlerinin uzun yol kat etmesinden dolayı uykusuz araç kullanmaya bağlı yaşanan kazalar ve oluşturduğu hasarlar sinevizyon eşliğinde anlatıldı.

Trafik Büro Amiri Ali Mert ve polis memuru Yusuf Yılancı'nın bilgilendirdiği şoförler bu tür eğitim seminerlerinin özellikle mesleğe yeni başlamış genç arkadaşları için oldukça faydalı olduğunu kaydederek Emniyet teşkilatına teşekkür etti.

Trafik Büro Amiri Ali Mert  yaptığı açıklamada bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyleyerek " Geçtiğimiz günlerde yolcu taşıyan arkadaşlarımızla bir araya gelmiştik. Bugünde yük taşıyan arkadaşlarımızla çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Burada amacımız acı olaylar yaşanmadan önce alınabilecek küçük ama hayati önem taşıyan bilgileri hatırlatmaktır. İlerleyen günlerde halkımız da Emniyet Müdürlüğümüze davet ederek trafik konusunda söyleşi yapacağız. Şoför arkadaşlarımıza meslek hayatlarında kazasız, belasız bir ömür diliyorum " dedi

Bu arada kamyon şoförleri de yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüme kavuşturulmasını istedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.