Jandarma'dan fuhuş operasyonu 11 gözaltı 2 kişi tutuklandı

Asayiş Yayın: 26 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 26.06.2020 12:47:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2107 okunma
Google News

 

 Jandarma'dan fuhuş operasyonu 11 gözaltı 2 kişi tutuklandı  

 

  Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda toplam 16 kişiye yönelik operasyon yapıldı.
Kütahya il Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar ve teknik faaliyetler neticesinde 13 şahsın fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin ettikleri tespit edilen 3 şüpheli şahsa yardım ederek suça iştirak ettikleri ve fuhuş yaptıkları tespit edildi.
S.K, R.T., A.D., A.Y., Y.Ö., H.K., Y.Ü., F.K., A.T., Y.A., A.Ö., Ö.K. ve M.G. isimli şahıslar Kütahya il Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından müşterek olarak fuhuş yapma fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin ederek fuhuş yaparak ve yaptırarak haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi.
Tavşanlı ilçesinde toplam 16 şahıs hakkında operasyon yapılmış yakalanan 11 şahsın ifadesi alınarak 9 şahıs savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 
E.K. ve K. K. isimli şahıslar ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tavşanlı T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.