İYİLİK TIRLARI TAVŞANLI'DAN İDLİB’E UĞURLANDI

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 06 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 06.04.2021 12:21:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1268 okunma
Google News

İYİLİK TIRLARI TAVŞANLI'DAN İDLİB’E UĞURLANDI

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden İdlip'te bulunan ihtiyaç sahibi aileler için 3 tır dolusu un dualarla gönderildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Tavşanlı Şubesi ve Tavşanlı Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen İdlib’e Un Yardımı Kampanyasında toplanan 3 tırdan oluşan konvoy  törenle uğurlandı.

Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen törene Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Daire Amirleri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı. 

 

Tören ilk olarak, Kavaklı Kur'an Kursu öğreticisi Mehmet Bozkaya, Kur'an tilaveti okuması ile başladı.

Törende konuşan İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy; “Türkiye Diyanet Vakfı Tavşanlı Şubesi ve İlçe Müftülüğü iş birliğiyle, hayırsever vatandaşlarımız ve Din Gönüllüsü kardeşlerimizin  katkılarıyla 3 tır dolusu  unu İdlibli kardeşlerimize gönderiyoruz.  Yardım kampanyamıza katkılarından dolayı hayırsever  Tavşanlı halkına teşekkür ediyor, gayretlerinin yüce Allah katında kabul edilmesini diliyorum. Cenab-ı Allah hepsinden razı olsun.”dedi.

 

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş," Dünyayı iyilik kurtaracak. Bu kadar sömürücü kimselerin zalimlerin olduğu bir dünyada vicdanın sesini aklın sesini ortaya koyan bir  faaliyet bu, şu andaki çalışmamız." diyerek "Mazlumların yanında olunduğu müddetçe Cenabı Allah'ta bizlerin yanındadır" cümlesi ile katkısı olan herkese teşekkür etti.

Cumhuriyet Meydanında  yapılan tören, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın yaptığı teşekkür konuşması ve duanın ardından İdlib’e gönderilmek üzere yola çıktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.