İYİ Parti Kütahya Merkez İlçe Teşkilatı üçüncü yılında

Siyaset Yayın: 26 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 26.10.2020 09:34:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2428 okunma
Google News

İYİ Parti Kütahya Merkez İlçe Teşkilatı, 3. yılını kutladı

Rıfat Kinci, “İYİ Parti, Türkiye’nin olmazsa olmazıdır. İYİ Parti değişimin öncülüğünü yaptı." 


İYİ Parti Merkez İlçe Teşkilatı parti teşkilatının kuruluşunun 3. yılının teşkilat binasında coşkulu bir şekilde kutladı. İlçe Başkanı ve merkez ilçe yönetiminin tam kadro katıldığı kutlama etkinliğinde birlik ve beraberlik yeminleri edildi.
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Rıfat Kinci, “İYİ Parti, Türkiye’nin olmazsa olmazıdır. İYİ Parti değişimin öncülüğünü yaptı. İYİ Parti, Meclis’e girmesin diye erken seçim yapıldı. 6 ay sonunda partimiz Meclis’te Türkiye’nin en büyük partilerinden biri oldu. Meral Akşener cesur yüreği ile birlikte bizlere önderlik yaptı. Bu yürek bizde olduğu süre ben inanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti’nin değişimine ve iktidar olmaya vesile olacak sizlersiniz. Her biriniz gerçekten ayrı bir değersiniz. Elbette eksiklerimiz var. Göz görmek istediğini görür. Biz peygamberimizin izinde ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği Türkiye sınırlarında çalışacağız” dedi.
Konuşmasını sürdüren Başkan kinci, “ Yıllardır yaşanan her türlü adaletsizliğin karşısına umut ve cesaretle dikilmek için kurulan İYİ Partimiz bugün 3 yaşında. Tüm köşe başlarının tutulduğu, yoksulluk, yoksunluk ve talanın kol gezdiği sokaklarda umudun adı olan İYİ Parti, 3 yılda ülkemizin en büyük 3. partisi konumuna geldi. Bu süreçte parti içi ve parti dışı pek çok oyun ve engelle karşılaştık. Ancak çok iyi biliyoruz ki engeller, gözlerinizi hedefinizden ayırdığınızda gördüğünüz korkutucu şeylerdir. Biz, büyük önderimiz Atatürk'ün izinde ve cesaretin kadındaki görünümü olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in liderliğinde hedeflerimizden sapmadan ve korkmadan engelleri aşmaya devam ediyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.