İş Bankası ile Tavşanlı Ziraat Odası arasında İmece Kart Üye İşyeri anlaşması

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Ekonomi Yayın: 06 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.12.2021 10:40:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1590 okunma
Google News
İş Bankası ile Tavşanlı Ziraat Odası arasında İmece Kart Üye İşyeri anlaşması ve İş Birliği anlaşması imzaladı
Türkiye İş Bankası ve Tavşanlı Ziraat Odası, Oda üyelerinin tarımsal finansman ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir İş Birliği Protokolü ve ayrıca bir İmece POS Protokolü imzaladı. 
Türkiye İş Bankası Tavşanlı Şube Müdürü Necdet Yıldızhan  ve Tavşanlı Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar tarafından 25-11-2021 tarihinde imzalanan protokol kapsamında İmece Kart sahibi oda üyeleri tarımsal ihtiyaçlarına yönelik yapacakları alışverişlerde hasat dönemlerine uygun olarak faizsiz dönem avantajından yararlanabiliyor. İş Birliği Protokolü çerçevesinde Oda üyelerine aynı zamanda İmece Kart, Tarım Kredileri, TARSİM Sigortası vb. muhtelif ürünlerden de uygun koşullarda faydalanma imkânı sunuluyor. 
Balıkesir Bölge Müdür Yardımcısı Özkan Karadağ , imza töreninde yaptığı konuşmada İş Bankası olarak tarım bankacılığı çalışmaları kapsamında üreticilerin ihtiyaçlarını sağlıklı ve doğru bir şekilde karşılamak için tarım kurum ve kuruluşları ile iş ortaklıkları geliştirilmesini çok önemsediklerini ve Tavşanlı Ziraat Odası ile imzaladıkları protokolden dolayı memnun olduklarını ifade etti.
Tavşanlı Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar da imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, İş Bankası ile imzaladıkları bu protokolün tüm üyelere faydalı olmasını dileyerek işbirliklerinin artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.