İlk konserde tam not

Sanat Yayın: 03 Eylül 2019 - Salı - Güncelleme: 03.09.2019 11:23:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2516 okunma
Google News

KORO, İLK KONSERİ OLMASINA RAĞMEN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS İLE TAM NOT ALDI

 

 

TAVŞANLI BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YENİ OLUŞTURULAN TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU İLK KONSERİNİ VERDİ. SEVİLEN TÜRKÜLERİ SESLENDİREN KORO, İLK KONSERİ OLMASINA RAĞMEN GÖSTERDİĞİ PERFORMANS İLE TAM NOT ALDI.

Belediye Başkanı Mustafa Güler’in talimatıyla oluşturulan Tavşanlı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu 3 Eylül Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü ve 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali etkinlikleri kapsamında ilk konserini verdi. 
Sevilen türküleri koro ve solo şeklinde izleyicilere aktaran Belediye Türk Halk Müziği Korosu yaklaşık 1 saat sahnede kaldı. 
İlk konseri olmasına rağmen vatandaşlardan tam not alan koronun sahne heyecanına gençler de ortak oldu. Bazı türküleri tekrar tekrar isteyen gençler, türküleri hep bir ağızdan söyledi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.