İl Özel idarede bayramlaşma

Yaşam Yayın: 05 Mayıs 2022 - Perşembe - Güncelleme: 05.05.2022 18:00:35
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1047 okunma
Google News

 

 

İl Özel idarede bayramlaşma 

 

İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak Kütahya İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaştı.

Resmi tatilin sona ermesinin ardından Kütahya Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Yol İş Şube Başkanı Ali Okçu, Bem Bir Sen Şube Başkanı İsmail Yaşa, birim müdürleri ve Özel İdare personeli katıldı.

İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI YILMAZ” ÖDENEK SIKINTIMIZ YOK”

Bayramlaşma programında konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz” Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Zorlu süreçlerden geçerek bugünlere geldik. Dünya da ve ülkemizde sıkıntı çekiyoruz bu sıkıntılar içerisinde ilimize, ülkemize, vatanımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Yıllardır sizlerle çalışıyorum İl Özel İdaremizin çalışma sistemi çok iyi bir noktada. İş üretimi açısından verimlilik açısından üst noktadayız bundan dolayı sizlerle gurur duyuyorum. Bu durum her ortamda konuşulduğunda bizi gururlandırıyor. Ben bu güzel işleyişin bu hizmet anlayışının devam edeceğini inanıyorum. Dünya zorlu bir süreçten geçiyor. Dünyanın büyük güçleri enerji noktasında birbirlerine çalım atma çabasında ülkemizde bu noktada güzel ve vakur bir duruş sergiliyor. Bu nokta da bizlerde ülkemiz adına bizlerde sorumlu ve bilinçli davranmalıyız. Maliyetlerde artış olmasına rağmen bu yılda çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Çeşitli kaynaklar elde ediyoruz bu kaynaklarla maliyet artışları konusunu aşacağımızı düşünüyorum. Kriz ortamında bütçesi eksilmeyen hatta kaynak bulma noktasında en rahat kurum Kütahya İl Özel İdaresidir. Dünyanın içinde bulunduğu şartlardan bizde etkileniyoruz. Ama kısa sürede bunu da aşacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak da yaptığı konuşmada;” Değerli arkadaşlarım Ramazan Bayramınızı ve 1 mayıs işçi bayramınızı tebrik ediyorum. Geçmişte çok güzel hizmetler verdik özellikle köylerimizde alt yapı sorunlarının giderilmesi için önemli çalışmaların altına imza attık. Bundan sonra daha az maliyetle daha az yakıtla daha verimli ve daha ergonomik çalışma modelini benimsemek zorundayız. Bu vesileyle rabbim hepimize birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin.” Dedi.

Konuşmaların ardından personelle bayramlaşma gerçekleştirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.