İl Göç Kurulu ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Koordinasyon Kurulu, Vali Ali Çelik başkanlığında toplandı

Gündem Yayın: 14 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.07.2021 12:13:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1047 okunma
Google News
Kütahya İl Göç Kurulu ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Koordinasyon Kurulu, Kütahya Valisi Ali Çelik başkanlığında bir araya geldi. 

Toplantıda; düzenli-düzensiz göç, toplumsal uyumun sağlanmasına yönelik yapılan ve yapılması gereken faaliyetler, güvenlik ve asayiş, kamu kurumlarının yaşamış olduğu sorunlar, çözüm önerileri görüşüldü. 

Ülkeye yasa dışı yollarla giriş veya çıkış yapan, kamu düzeni ve güvenliğini bozan, işledikleri herhangi bir suç nedeniyle sınır dışı edilecek yabancıların yasal işlemleri tamamlanıncaya kadar zorunlu ve geçici olarak tutulacağı 400 kişi kapasiteli Kütahya Geri Gönderme Merkezinin, eylül ayında faaliyete geçeceği belirtildi. 

Toplantı kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

Toplantıya Vali Çelik’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Salih Özden ve İlyas Bahar, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Hüseyin Demir ile ilgili kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.