İl Genel Meclisi Adaylarından Ziyaretler

Siyaset Yayın: 19 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 19.02.2019 18:33:38
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3437 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı  İl Genel Meclisi Üyesi adayları Halil Kandil, İsmail Kocabaş, Ömer Girgin, Nadir Uzuncan ve İsmail Girgin;  Çakıllı, Üyücek, Çıkırcak, Ovacık, Karaköy, Başköy, Ağaköy, Emirler, Opanöz, Ayvalı, Dereciköy, Kayıarası, Pazarçam ve Tunçbilek Köprübaşı ziyaretlerinin ardından 15. ziyaretini Gölcük köyüne gerçekleştirdi.

Gittikleri yerlerde kahvehane ve köy odalarında karşılanan il genel meclisi üyesi adayları vatandaşlara yapacakları hizmetler hakkında bilgiler verip, istişare yaptılar. ilgiden çok memnun kalan il genel meclisi adayları seçimlere kadar tüm köyleri ziyaret edeceklerini ifade ettiler. 

Hafta başında Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş Tavşanlı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu ve Tavşanlı Belediye Başkan adayı Avukat Kazım Bayram, İlçe Başkanı Hasan Ayoğan, Belediye Meclis üyeleri, parti yönetimi ile esnaflar ve vatandaşlar ile görüş alış verişinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.