İl Afad Müdürü Artun’dan Kütbo Başkanı Gültekin’e Ziyaret

Gündem Yayın: 30 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 30.09.2021 18:44:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
946 okunma
Google News

                         

İl Afad Müdürü Artun’dan Kütbo Başkanı Gültekin’e Ziyaret

 

Kütahya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Ahmet Ali Artun ve AFAD Eğitmeni Ercüment Kök, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, afet farkındalığının geliştirilmesi, afet risk azaltma ve önlem alma konularında davranış değişikliği oluşturulması amacıyla “2021 yılının Türkiye Afet Eğitim Yılı” ilan edildiğini belirten AFAD Müdürü Ahmet Ali Artun, Kütahya İl AFAD müdürlüğü ve KÜTBO işbirliğinde Borsa Yönetici, Personel ve Üyelerine yönelik olarak Afet farkındalık eğitimleri verilmesi konusunda istişarelerde bulundu.

 

Borsa çalışma ve faaliyetlerinden bahseden KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, AFAD Müdürlüğü ile yapılacak Afet Farkındalık Eğitimlerinde işbirliğine hazır olduğunu söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gültekin, AFAD Müdürü Ahmet Ali Artun ve eğitmen Ercüment Kök’e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.