Hastalarımıza Şifa Olsun

Sağlık Yayın: 14 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 14.02.2019 10:12:22
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
4646 okunma
Google News

Kütahya'da  yapılan kan ve kök hücre bağış çalışmasına "Öykü Arin'e Umut Ol" kampanyasına katılan, MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı, eski Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık, kampanya davetine icabet ettiklerini belirterek, açıklamalarda bulundu. CHP Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci  ve MHP Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık sağlık için elele verdi.

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı, eski Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık, kampanya davetine icabet ettiklerini belirterek,   açıklamalarda bulundu; "Kan bağışı ve kök hücre kampanyasını düzenleyen Atatürkçü Düşünce Derneği Kütahya Şube Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Zaman zaman tazelenmek üzere kanımızın verilmesinin faydalı olduğunu düşündük ve kampanyanın çağrısına kulak vererek buraya geldik. İnşallah hayırlı yerlerde can kurtarır, diğer hastalarımıza şifa olur. Emeği geçenlere, teşekkür ediyorum" dedi.

- DORUK

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.