Hande Gül Anaokulu minik yüreklerinden anlamlı destek

Eğitim Yayın: 05 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 05.11.2020 19:18:26
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1999 okunma
Google News

Hande Gül Anaokulu minik yüreklerinden anlamlı destek
İzmir’de yaşanan depremin ardından bu duruma kayıtsız kalamayan Hande Gül Anaokulu ailesi tarafından, deprem bölgesi için yardım kampanyası başlatıldı. Türkiye’nin tek yürek olduğu bu olayda Okul Müdürü Nimet Uzan öncülüğünde battaniyeden, kırtasiyeye, temizlik ve hijyen ürünlerinden bebek kıyafetlerine kadar birçok kalemde toplanan yardımlar, İzmir’deki afet bölgesine gönderilmek üzere hazırlandı.
Okul Müdürü Nimet Uzan, “Sınıf öğretmenlerimiz ile birlikte hem çocuklarımızda yardımlaşma bilincini geliştirmek hem de İzmir de zor şartlar altında kalan ailelere bir nebze bile olsa katkı sunmak amacıyla ihtiyaç duyulan temel malzemeleri belirledik. Bu kampanyaya destek veren tüm öğrenci ve velilerimize duyarlılık gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum.” Diyerek öğrenci ve velileri tebrik etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.