GÖBEL'DE VİLLA İNŞAATI DEVAM EDİYOR

GÖBEL TERMAL TESİSLERİNDE LÜKS VİLLALARIN İNŞAATI DEVAM EDİYOR. HAFRİYAT ÇALIŞMALARININ ARDINDAN EKİPLER TEMEL ATMA ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞTI.

Turizm Yayın: 27 Şubat 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 27.02.2017 17:16:35
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
6575 okunma
Google News

 

 

2016 yılında 14 bin misafir ağırlayan Göbel Termal Tesislerinde yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İlçenin turizm alanında en önemli değeri olan Göbel'de Tavşanlı Belediyesi’nin en dikkat çeken yatırımlarından birisi olan lüks villaların inşaatı yükselmeye başladı. Farklı ve daha kaliteli hizmet almak isteyen misafirler için hazırlanan toplam 6 adet villanın temel atma çalışmalarında sona gelindi. 2+1 apart dairelerin yanına yapılan ve içerisinde havuz bulunacak tesislerin inşaatı 2017 yılında bitirilerek halkın hizmetine hazır hale getirilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.