Gezici Motivasyon ve Eğitim Aracı

Gündem Yayın: 25 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.03.2021 13:00:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1288 okunma
Google News

Türkiye’de ilk olan "Gezici Motivasyon ve Eğitim Aracı" Kütahya’nın kırsal bölgelerindeki çocuklara ulaşmaya hazırlanıyor. Mobil tırda incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, “Başta dezavantajlı gruplar olmak üzere bütün çocuklarımızın motivasyon, iletişim, liderlik ve girişimcilik yönlerini geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Kütahya Valiliği öncülüğünde; Kütahya İl Özel İdaresi ve PTT Anonim Lojistik A.Ş. destekleriyle hayata geçirilen Gezici Motivasyon ve Eğitim Aracı çocuklar için yola çıkıyor. 

Araçta incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, gelecek hafta yola çıkması planlanan mobil tırın ilk etapta Kütahya’nın kırsal bölgelerindeki çocuklara ulaşacağını söyledi. 

“BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZIN AYAĞINA GİDECEĞİZ”

81 il hedefiyle yola çıkıldığını ifade eden Vali Ali Çelik, “Mobil tırda  çocuklarımızın motivasyon, iletişim, liderlik ve girişimcilik yönlerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Başta dezavantajlı gruplar olmak üzere bütün çocuklarımızın ayağına gideceğiz” dedi.

EĞİTİCİ, ÖĞRETİCİ VE EĞLENCELİ EĞİTİMLER

Mobil tırın haftada bir gün belirlenen bölgelerde faaliyet yürüteceğini ifade eden Vali Çelik; eğitici, öğretici ve eğlenceli eğitimlerin DPÜ Simav Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan tarafından verileceğini aktardı.

Vali Ali Çelik’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ile DPÜ Simav Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan eşlik etti. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.