Gençlere yönelik ortak projede buluşuldu

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Eğitim Yayın: 01 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 01.04.2022 10:13:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2381 okunma
Google News

 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda eğitim ve kültürel işbirliği dahilinde proje çalışması görüşüldü.  
  Tavşanlı’da; ahlaki ve manevi değerlerine bağlı, ülkesini ve milletini seven,  yerli ve milli bir gençliğin yetişmesi için tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşları elini taşın altına koyacak.
  Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi, Dumlupınar Üniversitesi ve sivil toplum kuruluşları; gençlere yönelik düzenlenecek eğitim ve kültürel projeler için işbirliği içerisinde çalışacak.
  “Kuruluş ve Kurtuluşun Merkezinden Çanakkale Ruhu ile 2023 Türkiye’sine Kültür, Sanat, Spor Faaliyetleri Projeleri” adı verilen projenin ilk toplantısı Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.


  Toplantıya Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve TTSO Başkanı Davut Efe ile ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
  Toplantıda; proje kapsamında gerçekleştirilecek çalışmalara ilişkin DPÜ Gelişim Stratejileri Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bülent Cırık tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.