Geliyorum Kütahyam

Kültür Yayın: 20 Haziran 2017 - Salı - Güncelleme: 20.06.2017 11:54:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
8485 okunma
Google News

                

 

Saruhan Kardeşlerin “ Geliyorum Kütahyam” adlı klip çekimleri devam ediyor

Saruhan Kardeşler olarak bilinen Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Kızılçukur köyünden Ali Saruhan ile Kadriye Saruhan kardeşler klip çekimlerine devam ediyor.

Kütahya’nın tüm ilçelerini dolaşarak klip çekimlerini gerçekleştiren Saruhan kardeşler Simav Gölcük dağında bu çekimlerini sürdürüyor.

Klip çekimleri sırasında yeni klipleri hakkında açıklamalarda bulunan ses sanatçısı Ali Saruhan, “ Çekimlerimiz Kütahya’nın ilçelerini ve Kütahya’nın kendisini tanıtan, sözlerinden de anlaşılacağı üzere Kütahya’yı yaşatan Kütahya’nın kültürünü herşeyi ile tarhanasından kebabına varana kadar herşeyini anlatan bir klip. Herkes İstanbul gibi büyükşehirlerin güzel mekanları var diyor. Onlar oraları tercih ediyorlar bizler de kendi memleketimizi daha ileriye taşıyabilmek açısından buraların tanıtımı için buralardayız” diyerek yaptıkları klipin önemine değindi. Ali Saruhan, Hareketli bir müzik parçası olduğu için Dumlupınar ilçesi maneviyatına uygun düşmeyeceğini düşündüklerinden Dumlupınar için ayrı bir klip hazırlığı olduğunu söyledi.

Kadriye Saruhan’ın “ Ekmek parası”, Ali Saruhan’ın “ Geliyorum Kütahyam” adlı kliplerinin çok kısa sürede ekranlarda yer alacağı bilgisi edinildi.  

Klip çekimlerinde ünlü sanatçı Mersinli İsmail de yer aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.