GEDİZ BELEDİYESİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Gündem Yayın: 18 Mayıs 2018 - Cuma - Güncelleme: 18.05.2018 18:56:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2489 okunma
Google News

GEDİZ BELEDİYESİ PERSONELİ İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Gediz Belediyesi Personeli, Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde GDZ Gediz Otelde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine; AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediye Başkan Yrd. Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yılmaz, Erol Altıntaş, Şerif Ahmet Demir, Rıza Köylü, Emin Aras, Mehmet Selim Şentürk, Belediye personeli ve aileleri katıldı.

Verilen iftar yemeğinde konuşma yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Mübarek Ramazan ayında herkes ailesiyle bir araya gelir, bizlerde kendi çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek iftarımızı yaptık. Biz büyük bir aileyiz, iftara katılan herkese teşekkür ediyorum.

Sağlık, sıhhat içinde bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Cenabı Allah, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı nasip etsin.

Ramazan ayının Ülkemiz, halkımız ve sizler için hayırlara vesile olmasını Yüce Alllah’tan diliyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.