GEDİZ BELEDİYESİ KÜLTÜR GEZİLERİ

Turizm Yayın: 08 Ekim 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2016 17:00:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4596 okunma
Google News

Gediz Belediyesinin ücretsiz olarak düzenlediği ve birçok Gedizli bayanın “Gediz’den Mehmetçiğe Selam “ Çanakkale tarih ve kültür gezilerinin ikincisi 230 Gediz’li bayanın katılımıyla yola çıktı.

Gediz Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gerçekleştirilen tarih ve kültür gezilerine bayanların ilgisi ve katılımı yoğun oldu.

Çanakkale tarih ve kültür gezilerine bayanlarımızın yoğun katılımından memnun olduklarını belirten Başkan Saraoğlu sözlerine; "Gediz Belediyesi olarak "Gediz’den Mehmetçiğe Selam' konulu projemizle 230 bayan hemşerimizi 5 otobüs ile Çanakkale’ye gönderdik. Gedizli Bayan kardeşlerimiz 15 Temmuzda Vatanına Milletine sahip çıkarak bu gün Çanakkale’ye Ecdatlarının huzuruna onurla gururla gidiyorlar. Çanakkale bizim için önemli bir yer. Orada destan yazan aziz şehitlerimiz yatıyor. Sizler Çanakkale'yi geçilmez ilan eden şehitlerimize bizlerden selam götürün. Bu geziler sayesinde Çanakkale ruhunu sizlere yerinde yaşatmayı amaçlıyoruz. Rabbim kazasız belasız bir yolculukla gidip dönmeyi nasip eder inşallah" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.