GAZİ MECLİSİMİZ 99 YAŞINDA

Çocuk Yayın: 23 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 23.04.2019 16:19:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2123 okunma
Google News

 

Tavşanlı'da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla törenler düzenlendi. Protokol saat 10:00'da Atatürk Anıtı’na çelenk sunarken, vatandaşlarda Ada Stadı'na akın etti. 
Stadyumda öğrenciler çeşitli gösteriler düzenlerken, başarılı öğrenciler ödüllendirildi. Bu yıl ilk kez kutlamaların yenilenen Ada Stadı'nda yapılması vatandaşları memnun etti. Tören sonrası halkın bayramını kutlayan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler şu ifadeleri kullandı; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada kutlanan tek çocuk bayramıdır.Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradenin hayat bulduğu bu günü bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklarımıza armağan etmiştir. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır. Millet olarak inanıyoruz ki hangi ülkede olursa olsun tüm çocukların savaş, açlık ve kargaşa ortamından uzak şekilde yaşamaları, barış içinde bir dünyanın da kapılarını açacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum"

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.