Futsal Grup Müsabakaları Tavşanlı’da Oynanıyor

GÖRÜNTÜLÜ - TUNA İŞLEYEN

Spor Yayın: 02 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 02.04.2022 11:02:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2250 okunma
Google News

Futsal Grup Müsabakaları Tavşanlı’da Oynanıyor 

Okul Sporları 2021-2022 Faaliyet Programında yer alan Futsal Grup Müsabakaları Tavşanlı’da oynanıyor.

11 il’den 17 Ortaokul takımının katıldığı turnuva 3 günün sonunda sona erecek. Tavşanlı Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen seremonide açılış konuşmasını İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Demiralp yaptı. Demiralp, Kütahya Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organize ettiği yıldız kız ve yıldız erkek müsabakalarında sporun tabana yayılması ve geleceğin yetenekli yıldız sporcuların milli takıma ve kulüplere kazandırılmasının amaçlandığını ifade etti.

 

Gerçekleştirilen müsabakalar sonrasında burada başarılı olan okullar Türkiye Şampiyonası’nda derece arayacak.

 

Sporcular ayrıca Göbel Termal Turizm Merkezi Belediye Sosyal Tesisleri’nde ağırlandı. Öğretmenleri nezaretinde tesisleri gezen çocuklar, temiz hava ve doğanın tadını çıkarttı. 

Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler, farklı şehirlerden gelen gençleri Tavşanlı’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, tüm takımlara Tavşanlı Leblebisi ikram etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.