FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EK HİZMET BİNASI

Sağlık Yayın: 04 Mayıs 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 04.05.2016 10:49:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4525 okunma
Google News

VALİ YILMAZ DPÜ EVLİYA ÇELEBİ E.A. HASTANESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON EK HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesindeki DPÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.
 
Vali Yılmaz’a DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Zehir ile Başhekim Yardımcısı Recep Yüce eşlik etti.
 
Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Zehir, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası hakkında Vali Şerif Yılmaz’a bilgiler verdi.
 
2 Mart 2016 tarihinde hizmete giren, 2 milyon 611 bin 998 TL’ye mal olan 200 yataklı DPÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası’nın bölgenin en modern Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olması planlanıyor. 
 
Özel otel konseptiyle hazırlanmış, ileri teknolojinin kullanıldığı, 55 derece sıcaklığında termal su ile tek kişilik odalarda hizmet veren DPÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binası’nın Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden (GATA) sonra da ilk sırada yer alması hedefleniyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.