Eyüp Gültekin'in ilk kitabı okurları ile buluştu

Tuna İşleyen GÖRÜNTÜLÜ

Kültür Yayın: 08 Şubat 2022 - Salı - Güncelleme: 08.02.2022 10:31:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1954 okunma
Google News

Eyüp Gültekin'in ilk kitabı okurları ile buluştu

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Derbent Köyünden Eyüp Gültekin'in ilk kitabı " İlk insanla başlayan macera ve sonrası" adlı kitabı okurları ile buluştu.

Uluslararası vizyon üniversitesi PDR yüksek lisans ve İstanbul gelişim üniversitesi iş sağlığı yüksek lisans mezunu ,aynı zaman da kişisel gelişim hızlı okuma ve algılama eğitmeni olan Eyüp Gültekin'in ilk kitabı çıktı.

Yakın zamanda kişisel gelişim üzerine kitap çalışması olduğunu belirten yazar Gültekin, basıma hazır üç farklı kitap çalışması da devam etmekte olduğunu belirtti.

Eyüp Gültekin, yaklaşık 6 ay gibi bir süreçte kaleme aldığı kitabı hakkında, " Kitap içerik olarak ilk insan ile başlayan maceranın nasıl vuku bulduğu ve sonrasında meydana gelen hadiseler, zamanın akışı ilerlerken tarihe yön veren buluşların nasıl oluştuğu anlatılmaktadır. Kitap sade bir üslup ile yazıldığı için herkesin keyifle okuyabileceği, tarihi buluşları da içine alan bir kitap." diyerek belirli internet sitelerinde Eyüp Gültekin ismi ile temin edilebileceğini söyledi. 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.