Ev Sinema Sistemi Avantajları

Teknoloji Yayın: 01 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2020 15:30:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3431 okunma
Google News

Ev Sinema Sistemi Avantajları

Sinema salonlarında yaşadığınız o mükemmel sinema keyfini evinize taşıyoruz. Ev sinema sistemi sayesinde artık sinema salonlarına gidip zaman kaybetmeye gerek kalmıyor. İstediğiniz filmi evinizde, istediniz koltuğunuzda ayaklarınızı uzatarak büyük bir keyifle izleyebilirsiniz. Kaliteli bir ev sinema sistemi sayesinde tek dokunuş ile mükemmel bir sinema filmi izlemeye deneyimini evinizde yaşayabilirsiniz. Bu sistem mükemmel bir ev teknolojisidir. İzlediğiniz filmi kaçırmazsınız. Kapınız çaldığında, cipsiniz bittiğinde filminizi durdurup ihtiyacınızı karşılayarak filminize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. 

Ev Sinema Sistemi Özellikleri

Ev sinema sistemi  5+1 olarak adlandırılan 6 adet hoparlörden oluşan bir sistemdir. Sahip olduğunuz bu hoparlörler sayesinde görüntülerin farklı seslerini duyabilirsiniz. 2 adet ön sağ ve sol hoparlör izlediğiniz filmin arka plan müziğini yansıtır. 2 adet arka sağ ve sol hoparlör ise harici sesleri duymanızı sağlar. 1 adet merkezi hoparlör ise konuşmaları net duymanızı sağlar geriye kalan 1 hoparlör yani +1 olarak ifade edilen hoparlör ise patlama tarzı sesleri ve efektleri yansıtır. 

Ev Sinema Sisteminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Seçeceğiniz ev sinema sisteminin kalitesi ve sağlamlığı kadar, kurduğunuz oda da doğru konumlandırma yapmaya özen göstermelisiniz. Alacağınız ev sinema sisteminin televizyonunuz ile optik girişlerinin uyumlu olması gerekmektedir. Ev sinema sistemi hemen hemen her televizyonda çalışmaktadır. Tüplü televizyondan plazma ekrana kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Size uygun ev sinema sistemini https://www.desibela.com/ev-sinema-ses-sistemleri adresinden satın alabilirsiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.