Etiketlerimiz

Ekonomi Yayın: 20 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 20.06.2021 22:21:32
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1856 okunma
Google News

Otomobillerimiz hepimiz için çok kıymetli. Otomobilinizi çalıştırıp trafiğe çıktığınız her yolculuk, aslında diğer araç sürücüleriyle ve yayalarla yaptığınız yazısız bir anlaşmaya işaret eder. Otomobil bakımı ise oldukça önemli. Tüm kontrolleri yapılmış bir otomobil ile trafiğe çıkmanın sağladığı emniyeti, konforu ve tasarrufu önemseyen her sürücü gibi siz de araç bakımınızı ve araç kozmetiğinizi düzenli olarak yaptırıyor musunuz? 

 


Her araç sahibi dışarıdan bakıldığı zaman göz alıcı, temiz, bakımlı ve diri bir araç görmek ister. Bunu sağlamak ise hem günümüz trafik şartlarında hem de doğa olayları nedeniyle zaman zaman oldukça zorlaşmaktadır.
Bizler etikettakimi ailesi olarak sizlerin araçlarının daha bakımlı ve oturaklı görünmesini sağlamak için hizmetler vermekteyiz. Sürekli genişleyen stoklarımız ve ürün çeşitliliğimiz ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. Üstelik özenle ambalajlanmış ürünlerimiz hızlı kargo ile elinize ulaşmakta ve kullanımınıza sunulmaktadır. Marka tescili etikettakimi adı altında tamamen bize aittir.
Türkiyede ilk olarak bizim öncülüğümüzde çıkarmış olduğumuz cam pulları,  cam etiketi, kaput içi etiketler, güneşlik, ruhsat kabı, plakalık araç içi kokusu, küçük havlu ( 30 x 50 ) ve büyük havlu ( 140 x 30 ) ekstra  araç içi torpido havluları olarak çeşitli paket seçenekleri ile aracınıza hava katacağına inanarak üretilip pazarlanmaktadır. Ürünlerimiz oldukça erişilebilir fiyatlarda ve mümkün olduğu kadar üst düzey işçilik ile tasarlanmıştır. Elliden fazla paket seçeneği ile ürünlerimiz arasında istediğiniz kombinasyonda paketlere sahip olabilirsiniz. Sizler de nostalji paketlerimiz ile geçmiş günlerin sıcaklığına ve tadına varacaksınız
Etiketlerimiz  araçlarda arka sağ ve sol kelebek camlarına, en ön cama, en arka cama, şoför önüne ve kaput içlerine montajı sağlanmaktadır.
Etiketlerimiz serigrafi basım olup dijital baskıdan daha kalitelidir. Ürünlerimizi beğenmemeniz durumunda koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. Ürünlerin eksik çıkma durumunda eksik çıkan ürünleri tarafımızca müşteri memnuniyeti kapsamında ücretsiz bir şekilde tamamlanmaktadır. Ürünlerimize ve fırsat paketlerimize www.etikettakimi.com  internet adresimizden ulaşabilir gerekli bilgileri alabilir ve sipariş verebilirsiniz. İnternet adresimizde görüntülenen fiyatlar haricinde kargo ücreti ve benzeri ücretler talep edilmez tamamıyla görüntülediğiniz ilk fiyatları ödersiniz.
Bizlere;
İnstagram resmi sayfamız  etikettakimi
N11 mağazamız  etikettakimi 
Trendyol mağazamız etikettakimi 
Wep Sitemiz www.etikettakimi.com
Whatsapdan 
0 543 489 48 95 'dan ulaşabilirsiniz. 
Etikettakimi diye okunur kalite güven  tecrübe diye bilinir.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.