Erkekliğe adım attılar

Yaşam Yayın: 23 Ağustos 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 23.08.2017 18:39:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2809 okunma
Google News

YILMAZLAR’IN GURUR GÜNÜ

Tavşanlı Maviay Çırağan Düğün salonu muhteşem bir Sünnet düğününe ev sahipliği yaptı.

Birgül & Mehmet Yılmaz çifti ile, Gülhan & Harun Bal çiftinin oğulları , Süleyman Yılmaz, Selahattin Baştopcu, Şaban Bal’ın torunları Mert ile Ömer’in  sünnet düğünlerine çok sayıda davetli, akraba ve dostları katıldı.

Aileler sünnet merasimine gelen davetlileri kapıda karşıladı. Daha sonra muhteşem bir görsel şov ile salona gelen Mert ve Ömer konfeti eşliğinde sahnede kurulan tahtlarına oturdular.

Daha sonra Ömer ve Mert’in sahnede büyüklerine taş çıkartan zeybek oyunları salondaki davetliler tarafından büyük alkış aldı.

Almanya’dan katılan sanatçı Kadir Şahin, seslendirdiği oyun havaları ile davetlileri coşturdu.

Gecenin sürpriz ismi ise Ankaralı Yasemin oldu. Ankaralı Yasemin seslendirdiği birbirinden eşsiz güzellikteki eserleri ve sahne performansı göz doldurdu.

Mert ve Ömer’in aileleri , “ Bu gururlu ve mutlu günümüzü bizimle birlikte paylaşan herekese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sünnet düğünümüze katılarak bizlerin mutluluğunu paylaştılar ve mutluluğumuzun büyümesine vesile oldular” dediler. 19 Ağustos günü Maviay Çırağan Düğün Salonunda gerçekleştirilen sünnet düğününde ayrıca halk oyunları ekipleri de gösterilerini sundu.

Salonda bulunan davetlilere yemek ikramı sonrası dondurma ikramında da bulunuldu.

Tavşanlı Ekspres Gazetesi olarak erkekliğe ilk adımı atan Mert ile Ömer’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.