Erdem Gençlik Spor Tiyatro etkinliği ile mutlu oldu

GÖRÜNTÜLÜ

Çocuk Yayın: 09 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 09.07.2021 14:36:23
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1633 okunma
Google News

Erdem Gençlik Spor Tiyatro etkinliği ile mutlu oldu

 

Tavşanlı’da faaliyet gösteren Erdem gençlik spor kulübü, çocukları tiyatro gösterimi ile farklı bir etkinliğe daha katılma imkanı buldu.

Erdem Gençlik Spor Kulübü, karnelerini alan sporcularını,  Yılın En İyi Geleneksel Türk Tiyatro Ödülünü alan “Mucit  Karagöz”gösterimi ile ödüllendirdi. Çocukları n     Sportif, Sosyal, Kültürel ve Sanatsal olarak gelişimlerine katkıda bulunmaları  için Geleneksel Türk Tiyatrosu Tavşanlı Temsilciliğinden İbrahim Vehbi Atabay ve Eğitimci Talip Cengiz’in yönettikleri, “Mucit Karagöz”  Tavşanlı Kültür sarayında, öğrencilerin gösterimine sunuldu.  Kulüp Başkanı  Güney Erdem, çocukların sportif alanlar dışında, sanatsal, kültürel ve sosyal alanlarda da, sağlıklı bir birey olarak yetişmeleri amacıyla, çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, karne hediyesi olarak da anlamlı bir program gerçekleştirildiğini söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.