Erbaş , Türkiye Güçlü ise sizler de güçlüsünüz

Kültür Yayın: 03 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 03.12.2018 12:45:22
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
6237 okunma
Google News

 

Erbaş " Türkiye güçlü ise sizler de güçlüsünüz"

 

 

Almanya´nın Dattel’n şehri Çimen Düğün Slaonunda düzenlenen geceye çok sayıda kişi katıldı. Gecede MHP Milletvekili Ahmet Erbaş'ın sözleri damgasını vurdu. Wuppertal Kütahyalılar Derneği Almanya'da Kültür ve Dayanışma Gecesi düzenledi. Gecenin acılış konuşmasını Wuppertal Kütahyalılar Dernek Başkanı İsmail Taşcıoğlu yaptı.

 

 

Taşcıoğlu yaptığı konuşmada ‘’Ayrımcılığın, bozgunculuğun fayda sağlamayacağını, hep birlikte dayanışma içersinde , bir olarak ,iri olarak,diri olarak daha güzel işler yapilabilecegini ’’ ifade etti. Taşcıoğlu konuşmasında şunlari söyledi,

 

´´ Değerli Kütahyalı hemşehrilerimiz , dördüncü büyük buluşmamıza hoşgeldiniz. Kütahya en çok göç veren şehirlerle yarışmaktadır. Yani batının doğusu konumundadır. Üvey evlat muamelesi gören bir iliz. Tartışmalara son verelim, çünkü kronokleşmiş sorunları cözmeliyiz. Doktor kadrosu yetersizligi, yeni Adliye binası olmayan,hızlı treni olmayan , ilçeler arası duble yolları bulunmayan iller arasındayız. Yollar yapılsa da cökmesin. Kütahya`nın tartışma ile kaybedecek vakti yok. İleriki dönemlerde siz gurbetci hemşehirlilerimiz mutlaka Kütahyadan Milletvekili secilmeli veya Muhsin Berksoy agabeyimiz gibi belediye başkanı seçilmeliler. Bizler kendilerine destekci olacağız her zaman için yanlarında olacağız.“

 

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise yaptığı konuşmada , ´ Bugün benim için önemli bir gün. Çünkü Milletvekili seçildikten sonra bu tür bir toplantıda ilk yurt dışı gezim sizlerle buluşmak oldu. 24 Haziran seçimlerinde hepinizin dualarını yanımda htim. Sizlere bir borcumun olduğunu biliyorum. Bir hasretinizin olduğunu biliyorum. Şahsıma ve partimize olan güveninizi biliyorum. Bunu boşa çıkartmayacagız. Sizler daha önceleri Alamancı olarak bilnirdiniz ançak görüyorum ki üçüncü nesil kardeşlerimiz Almanya ve ceşitli ülkelerde hakim olmuşlar, savcı olmuşlar , iş adamı olmuşlar mühendis ve doktor olmuşlar. Türk´ün adını Kütahya`nın adını heryere damgalarını her yere vurmuşlar. Son zamanlarda emperyalist güçler ülkemizi karıştırmak üzere oyunlar oynuyorlar. Sizler de biliyorsunuz ki Türk Milleti güçlü, Türk Devleti güçlü ise sizler de güclüsünüz. 15 Temmuz denen lanet olaydan sonra Genel Başkanımız biliyorsunuz ´Söz konusu vatandır, millettir ve beka problemidir“ diyerek Cumhur ittifakının ilk tohumlarını atmıştır. 24 Haziran seçimlerine bu ittifakla girdik 30 Marttaki seçimlere de Cumhur ittifakı ile giriyoruz. Buradaki kaygımız vatan ve millettir. Ezan susmasın bayrak inmesin bunun için calışıyoruz. Değerli kardeşlerim 24 Haziran seçimlerinde 4 muhterem kardeşim daha milletveikili oldu. Eminim ki onlar da bundan sonraki toplantılarda sizlerle olacaktır. Kütahyanın çok ciddi şekilde birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Çünkü batI illerinde tek göc veren iliyiz. Kütahyaya yatırım yapmak isteyen herkesin yanındayız. Bu geceyi organize eden Dernek başkanı İsmail Taşcıoğlu ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederim.´´ dedi. „ 

Ahmet Erbas konusmasi  :

https://www.youtube.com/watch?v=IvNUHjTDJO0&feature=youtu.be

 https://www.youtube.com/watch?v=IvNUHjTDJO0&feature=youtu.be

 

GURBETCILER AHMET ERBAS´ I BAGRINA BASTI

 

KÜTAHYA İLE ARANIZDA KÖPRÜ OLMAK İSTİYORUZ”

 

Salonda hemşehrilerine seslenen Avrupa Kütahyalılar Federasyonu Başkanı Adil Emsen, “Kütahya'mızın güzel kültürünü, sanatçılarımızın da katkılarıyla yaşamaya çalışacağız, en azından havasını teneffüs edeceğiz. O açıdan Wuppertal Kütahyalılar Kültür Derneği Başkanı İsmail Taşçıoğlu'na ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Bu tür organizeler kolay olmuyor, daha güçlü etkinlikler yapmak için hep çalışacağız. Avrupa Kütahyalılar Federasyonu olarak yaptığımız faaliyetlerin bir kaçından söz edecek olursak, en son tüm derneklerimizin katılımıyla bir Kütahyalılar gecesi gerçekleştirdik. Kütahya'ya tekerlekli sandalyeler gönderdik. Ramazan ayında 1150 ramazan paketi gönderdik, bunu gelecek ramazan ayında 2150'ye çıkartmayı hedefliyoruz. Bu faaliyetler için katkılarınızı bekliyoruz, amacımız Kütahya ile sizler arasında bir köprü kurabilmektir“ şeklinde konuştu.

Gecede birbirinde eşsiz eserleri ile sanatçılar Aydın Çimen,Ömer Düzdaş, Mustafa Akgün, Halil İbrahim Kesen, Süleyman Oruç, Kadir Şahin, Veli Çelik , Ali Saruhan , Sevgi Petek sahne aldı.

 

 

 

 

Program sonunda geceye katkıları olanlara plaket takdim edildi. Almanya Kühyalılar Kültür ve Dayanışma Gecesine MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, 25.26. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Balıköy eski Belediye Başkanlarından Muhsin Berksoy, Avrupa Giresun Federasyon Başkanı Aydın Petekçi, Avrupa Kütahyalılar İnsiyatif Federasyonu Başkanı Adil Emsen, Almanya Ankaralılar Dernek Başkanı Halil Yalçın, Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkul, Başhekim Dr. Fatih Özkul, Doç. Dr. Evren Dilektaşlı, Nevşehirli iş adamı Azerbaycan Fahri Büyükelçisi Yüksel Dükan, Kanal Avrupa "Adım Adım Avrupa" program sunucusu Mehmet Baş, Köprüörenliler Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Duran katıldi,Gladbeck belediye meclis üyesi Süleyman Koşar, Avrupa Zonguldaklılar eski Başkanı ve UİD Gelsenkirchen Başkanı Erol Yukarıbaş, Gecede ayrıca Bursa Özel Hayat Hastanesi doktoru Doc. Dr. Evren Dilektaşlı anlatımları ile diyabetten kurtulmanın yolları ve obezite ile mücadeleye değindi.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.