Eğitim çalışanları sporda bir araya geldi

Eğitim Yayın: 21 Kasım 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 21.11.2018 12:06:37
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
2822 okunma
Google News

Eğitim çalışanları sporda bir araya geldi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Tavşanlı Eğitimciler Birliği Sendikasının  “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında gelenekselleştirdiği ve bu sene üçüncüsünü düzenlediği faaliyetleri büyük ilgi görüyor.

Eğitim çalışanları için spor şölenine dönüşen masa tenisi ve voleybol müsabakaları Tavşanlı Fen Lisesi ile Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kapalı spor salonlarında devam ediyor.

22 Kasım 2018 Perşembe günü finalleri yapılacak olan müsabakalardan sonra 23 Kasım 2018 Cuma günü “Öğretmenler Korosu Türk Sanat Müziği” konseri ile eğitim çalışanlarına müzik ziyafeti verilecek. Tavşanlı Eğitim-Bir-Sen Başkanı Mesut Kocaman, eğitim çalışanlarının sıkıntılarını çözmeye gayret gösteren sendika olmanın yanında sportif ve kültürel faaliyetlerle eğitim çalışanlarının birbirleri ile kaynaşmalarının sağlandığını söyledi.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.