Ege Bölgesi’nde Şifa Merkezi Kütahya’nın En Güzel Otelleri

Turizm Yayın: 24 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 24.03.2020 12:08:22
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
2426 okunma
Google News

Ege Bölgesi’nde Şifa Merkezi Kütahya’nın En Güzel Otelleri

Çinileri, zengin tarihi, kültürel birikimi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra termal kaynakları ile ön plana çıkan Kütahya, Türkiye’nin en önemli turizm merkezleri arasında yer almaktadır. Kütahya gezip görülecek yerler bakımından da zengin olanaklara sahiptir. MÖ 3000’li yıllara dayanan tarihi, yemyeşil doğası, alışveriş seçenekleri ile zengin bir gezi deneyimi sunan şehir, sağlık ve kaplıca turizmi açısından da Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biridir. Ege Bölgesi’nde yer almasına rağmen, kıyı şeridinde olmaması dolayısı ile şehirde karasal iklim etkileri görülmektedir. Bu durum batı kesiminde yerini daha ılıman bir iklime bırakır. Kütahya’da konaklama seçenekleri oldukça fazladır. Her bütçeye ve zevke uygun konaklama olanakları sunan şehir özellikle termal otelleri ile ünlüdür. Kütahya tatil fiyatları tesislerin sunduğu hizmetlere göre belirlenmektedir. Şehir tatili ve sağlık tatili seçeneklerini inceleyerek siz de kendinize en uygun tesisi seçebilirsiniz.

 

 

Unutulmaz Bir Şehir Tatili İçin Hilton Garden Inn Kütahya

Termal özellikleri ile ön plana çıkan Kütahya’da şehir tatili yapmak isteyenlerin tercihi olan Hilton Garden Inn Kütahya, merkezi konumu ve konfor sunan olanakları ile iş amaçlı şehir ziyaretlerinde de avantaj yaratmaktadır. Zafer Havaalanı’na 44 km, tren garına 2 km, otogara 3 km mesafede yer alan tesisin, 121 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, açık büfe sabah kahvaltılarının yanı sıra öğlen yemeklerinde atıştırmalık seçenekler sunulan Pavilion Pantry ve akşam özel sofralarda konuklarını ağırlayan 1 adet a la carte restoran yer almaktadır. İş amaçlı Kütahya ziyaretlerinizi eksiksiz kılan Hilton Garden Inn Kütahya’da 5 adet tam donanımlı toplantı salonu hizmet vermektedir. Şehir gezileri ve iş amaçlı konaklamalarınız için tercih edebileceğiniz tesis hakkında detaylı bilgi almak için https://www.hilton.com/en/hotels/eskgigi-hilton-garden-inn-kutahya/ ‘ya tıklamanız yeterlidir.

Hem Eğlenmek Hem De Şifa Bulmak İsteyenler İçin Harlek Termal Otel

Bu yıl tatilinizde hem sağlığınıza katkıda bulunmak hem de eğlence dolu anlar yaşamak isterseniz, Harlek Termal Otel’in yılın dört mevsimi konuklarının hayallerindeki tatili gerçekleştirmek için sunduğu hizmetleri incelemeniz önerilmektedir. Zafer Havaalanı'na 68 km, Kütahya'ya 23 km mesafede yer alan tesisin, tüm ailenizle birlikte konfor bulacağınız 98 odası mevcuttur. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, açık büfe hizmetlere ek olarak 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Tesisi bünyesinde 2 adet açık havuz kadın ve erkek ayrı şekilde hizmet vermektedir. Havuzlardan birinde yer alan su kaydırakları yaz aylarında eğlenceli anlar için benzersiz bir alternatif oluşturmaktadır. 1 adet kapalı termal havuz ise öğleden önce bayanların, öğleden sonra ise erkeklerin kullanımına açıktır. Termal hizmetlerinin yanı sıra bay bayan SPA merkezleriyle de dikkat çeken Harlek Termal Otel’de tuz odası, sauna, 2 adet hamam ve 1 adet kür hamamı hizmet vermektedir. Çocuklu misafirler için de uygun olan tesiste, siz dinlenirken ve eğlenirken, çocuklarınızı emanet edebileceğiniz ve onlara eğlenceli aktivite olanakları sunan çocuk kulübü yer almaktadır. Kütahya’nın şifasını, eğlenceli seçeneklerle bir arada yaşamak için https://harlektermalhotel.com/ ‘dan tesisin sunduğu hizmetleri değerlendirebilirsiniz.

Kütahya’da Kusursuz Bir Termal Tatil İçin Gülümser Hatun Termal Otel

Türkiye’nin projelendirilmiş ilk termal turizm kompleksi ve golf sahası olan Gülümser Hatun Termal Otel, lüks olanakları ve geniş alanı ile konuklarına kusursuz bir deneyim vadetmektedir. Zafer Havalimanı’na 64 km ve Kütahya merkeze 21 km uzaklıkta yer alan tesisin, geniş ve konforlu 364 odası bulunmaktadır. Yarım pansiyon konseptinde hizmet veren tesiste, ayrıca 1 adet a la carte restoran yer almaktadır. Mahremiyetinize de konforunuz kadar önem veren Gülümser Hatun Termal Otel’de kadın, erkek ve karma şeklinde açık ve kapalı havuzlar hem eğlence hem de sağlık amaçlı hizmet vermektedir. Yaz aylarında 28- 30 derecelik havuzlarda, kış aylarında ise 30 – 32 derecelik havuzlarda termal suyun şifasından yararlanabileceğiniz tesis aynı zamanda Kütahya’nın aquaparklı otelleri arasında yer almaktadır. Türk hamamı, sauna, masaj olanakları, buhar banyosu, termal jakuzi seçeneklerini de bayan ve erkek ayrı olacak şekilde sunan tesiste, aile banyoları da bulunmaktadır. Devre mülklerin yanı sıra sezonluk termal tatil olanaklarını da ziyaretçilerine sunan Gülümser Hatun Termal Otel’de tüm ailenizle birlikte sağlık olanaklarından yararlanacağınız bir tatil için https://www.gulumserhatun.com/ ‘dan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Termal Turizmin En İyisini Yaşamak İçin Eynal Kaplıcaları

Bu yıl tatilinizi termal özelliklere sahip bir tesiste geçirmeyi planlıyorsanız, Kütahya’da hizmet veren Eynal Kaplıcaları’nın ev konforunda lüksü sunan olanaklarını değerlendirebilirsiniz. Kaplıcaların içerisinde hizmet veren apart otel, yılın dört mevsimi konuklarına şifalı suları ile hizmet vermektedir. Gölcük Dağları’nın eteklerine kurulu olan Eynal Kaplıcaları, Ortadoğu ve Balkanların en büyük hamam tesisi olma özelliğine sahiptir. Simav’a 5 km mesafede yer alan tesisin, 192 odası bulunmaktadır. Sadece oda konseptinde hizmet veren tesiste, dileyen konuklara günün tüm öğünlerinde restoranlar, mangal alanları ve kafe servis sunmaktadır. 2 adet termal havuzlu hamamın bulunduğu Eynal Kaplıcaları’nın şifalı suyu Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından onaylanmıştır. Sağlık olanaklarının yanı sıra eğlence vadeden tesisin 4000 m2 alana sahip, 4 kaydıraklı aquaparkı hizmet vermektedir. Basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu bulunan tesiste, konuklar için tüm beklentilerin karşılandığı bir yaşam alanı yaratılmıştır. Kütahya’nın şifasını, eksiksiz bir hizmet çerçevesinde yaşamak için tercihinizi Eynal Kaplıcaları’ndan yana yapabilir, ev konforunu deneyimlemek için https://www.eynalkaplicalari.com.tr/ ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.