ECO LOVE FEST

Teknoloji Yayın: 02 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 02.09.2022 13:52:57
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
542 okunma
Google News

ÖDÜLLÜ PROJE ‘ECO LOVE FEST’İN İKİNCİSİ 

 

14-18 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA YENİDEN ZORLU’DA

 

 

Zorlu Center, sürdürülebilirlik alanında farkındalık yaratmak üzere geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği ‘Eco Love Fest’ etkinliğinin ikincisini bu yıl 14-18 Eylül 2022 tarihlerinde düzenliyor. Geçen yıl yoğun ilgi gören Eco Love Fest kapsamındaki atölye çalışmaları, söyleşiler, performanslar ve deneyimler Hybrid Community kürasyonunda gerçekleşiyor. Kendi sektöründe ilk ve en kapsamlı sürdürülebilirlik festivali olma özelliği taşıyan Eco Love Fest, üç ödüle layık görülmüştü. 

 

 

Zorlu Grubu’nun Akıllı Hayat 2030 vizyonu doğrultusunda gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hedefiyle proje ve çalışmalarını sürdüren Zorlu Center, sürdürebilirlik konusunda hayata geçirdiği projeler ve faaliyetlerle birçok alanda rol model olurken, bu konudaki başarısını yurtdışından ve yurtiçinden aldığı ödüllerle taçlandırıyor.

 

Türkiye’nin ilk 5 fonksiyonlu karma kullanım projesi Zorlu Center, sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak üzere geçtiğimiz yıl düzenlediği “Eco Love Fest” kapsamında bu yıl üç ödüle layık görüldü. Zorlu Center, Uluslararası Hermes Yaratıcılık Ödülleri'nde “Sürdürülebilirlik Farkındalığı” ve “Halkla İlişkiler ve İletişim Alanı Özel Etkinlik” kategorilerinde 2 platin ödül alırken, bir ödül de İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) tarafından düzenlenen PRİDA İletişim Ödüllerinde “En İyi Etkinlik İletişimi” kategorisinden alarak bu konuda aldığı ödül sayısını üçe çıkardı. 

 

Kendi sektörünün ilk ve en kapsamlı sürdürülebilirlik festivali

 

Türkiye’deki alışveriş merkezleri içerisinde hayata geçirilen ilk ve en kapsamlı sürdürülebilirlik festivali olma özelliğini taşıyan Eco Love Fest, dünyaya saygılı markaların yer aldığı açık havada alışveriş keyfinin yanı sıra ekolojik atölyeler, alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı sürdürülebilirlik söyleşileri, çocuklar ve yetişkinler için ekolojik atölyelerin yer aldığı oldukça zengin bir içerikle Zorlu Center ziyaretçilerini keyifli ve bir o kadar farkındalık yaratacak etkinlikler ile karşılamaya hazırlanıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.