Domaniç Hindi Üretimi

Ekonomi Yayın: 05 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 05.01.2021 17:18:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1460 okunma
Google News

Domaniç Kaymakamı Muhammed Enes İpek 2014 yılında TKDK kurumundan hibe alarak toplam 1.200.000 TL ye mal olan, 11000 metrekare alan içerisinde 2200metrekarelik kapalı alanı olan Volkan Çelik' e ait 9 bin hindi kapasiteli kümes işletmesine ziyaret gerçekleştirdi. İşletme sahibinden genel bilgi aldı.
Kaymakam Muhammed Enes İpek  ziyaretleri sırasında “İlçemizde bu gibi işletmeler bizim için önemli. İlçemiz tarım ve hayvancılık açısından büyük öneme sahiptir.  Sizin gibi girişimcilerin artarak ilçemiz halkına örnek olması gerekmektedir. Tarım açısından da ilçemizde getirisi daha yüksek sanayi bitkilerine yönelik faaliyetlerimiz olacaktır. İlçemizde tarım ve hayvancılık faaliyetlerini arttırarak ilçemizde katma değer üretmek istiyoruz“ dedi.
Kaymakam  İpek ’e ziyaretleri sırasında Çukurca Belde Belediye Başkanı Emin Taşgın, Domaniç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Deniz Tuluk ve Domaniç Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özoğlu eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.