Demokrat Parti Kütahya Teşkilatı Sevgi Yolunda Üye Kayıt Standı Açtı

Siyaset Yayın: 03 Temmuz 2022 - Pazar - Güncelleme: 03.07.2022 12:08:38
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
807 okunma
Google News

Demokrat Parti Kütahya Teşkilatı Sevgi Yolunda Üye Kayıt Standı Açtı

Kütahya Demokrat Parti İl Başkanı Hakkı YAĞIZ:

“DEMOKRAT PARTİ, DEMOKRASİNİN, ADALETİN MADDİ VE MANEVİ VE KALKINMANIN ADRESİDİR”

Kütahya Demokrat Parti Teşkilatı Kütahya Sevgi Yolunda üye kayıt standı açarak, siyasi çalışmalarına devam ediyor. Kütahya Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Hakkı Yağız bir basın açıklaması yaparak üye kayıt standı ve siyasi faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

Yağız yaptığı açıklamada; “1946’da Yeter Söz Milletindir sloganıyla demokrasi, hürriyet, hukuk ve kalkınma için yola çıkan Demokrat Parti, milletin sesi olarak olmuş, yaptığı kalkınma hamleleriyle ülkemizi şantiyeye çevirmiş, milletimizin yüzünü güldürmüş, insanca hür biçimde yaşamanın tadını demokrasi ve değerleriyle anlamış, Demokrat Parti, Adnan Menderes başta olmak üzere demokratlarla milletin gönlünde sonsuza kadar yer edinmişlerdir. Adnan Menderes ve Demokratların demokrasi, hürriyet ve kalkınma mücadelesini, misyonunu alçak 27 Mayıs darbesi sonrası Adalet Parti (AP) ve onun demokrasi ve kalkınma ile özdeşleşmiş lideri 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel yüklenmiş, hem demokrasi hem de maddi ve manevi kalkınma hamleleriyle birçok sayısız hizmete imza atmıştır. Demokrasiyi askıya alan alçak 12 Eylül darbesi sonrası Süleyman Demirel ve Demokratların, onların partisi olarak kurulan 11 günde kapatılan Büyük Türkiye Partisi sonrasında Doğru Yol Partisi ile Türkiye’de destansı bir yasaksız, konuşan, hür ve demokrat Büyük Türkiye mücadelesi verilmiş ve o zafer milletimizle birlikte kazanılmıştır.  Dolayısıyla Demokrat Parti, onun misyonunun devamı Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve bugün Gültekin Uysal’ın liderliğiyle yoluna devam eden Demokrat Parti, her zaman demokrasinin, adaletin, maddi ve manevi kalkınmanın adresi olmuştur.

               20 yıllık AKP iktidarında birçok denge bozulmuş, demokrasi ve demokratik haklarda adalette, hukukta, hukukun üstünlüğünde geri gidilmiş, milletin kalbi olan Meclis bypass edilerek tek adamcılığa geçilmiş, millet yarınından, hukukundan emin olamaz, korkar hale gelmiş, en sonunda uçacak denilen ekonomi hep birlikte yaşıyoruz iflas etmiş, fiyatlar durudurlamaz olmuş, benzin mazot zamları ile insanlar insanca yaşayamaz halden öte üretemez, üretilenleri alamaz hale gelmiştir. İnsanlar bugün artan fiyatlar, düşük ücret ve kazançlarla en temel ihtiyaçlarını alamaz hale gelmişlerdir. AKP’nin hem ekonomide hem iç ve dış politikada getirdiği durum ortadadır. Bu böyle gitmez. Demokrat Parti, bozulan dengeleri, demokrasiden geri gidişleri, demokrasiye yeniden kavuşmayı, Meclisi işler hale getirmeyi, ekonominin demokrasi ve adaletle kurulacağı bilinciyle Demokrat Parti’nin değerleri olan demokrasi, hukuk, adalet, milletin kalbinin Meclis olması gibi değerlerde uzlaşan Millet İttifakı yani 6’lı masa ile birlikte hareket ederek, kötü gidişata dur diyor.

               Ülkemizin seçim atmosferine girdiği, erken seçimin her an olabileceği bir süreçte Demokrat Parti olarak çalışmalarımıza hız veriyoruz. Bugün Türkiye’de en çok üyesi olan 5 partiden biri Demokrat Parti. Demokrat Parti, milletin günlüne yerleşmiş bir parti. Üye kayıt standımızda bugüne kadar yeni üyeler kazandırdığımız gibi Sevgi Yolunda kurulan bu standımız demokratların buluşma noktası oldu. Ay sonuna kadar devam edecek çalışmamızın hayırlı hizmetlere vesile olacak bir çalışma olmasını diliyoruz. Sağduyulu seçmenin oy verdiği partimize, milletimizin güzel yaklaşımını standımız vesilesiyle görüyoruz. Birçok insan gelip kötü ekonomiden, haksızlıklardan şikayet ediyorlar. Bizde onlara Demokrat Parti ve Millet İttifakı adresini gösteriyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.