Demokrat Parti Belediye Başkan Adayları

Siyaset Yayın: 24 Mart 2019 - Pazar - Güncelleme: 24.03.2019 00:09:54
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3800 okunma
Google News
Demokrat Parti Belediye Başkan Adayları Ayşe CEYLAN ve Nihat ÖZDEN Sivil Toplum Örgütlerini Ziyaret Etti.
 
 
 
Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ayşe CEYLAN, yerel seçimler öncesi Sivil Toplum Örgüt ziyaretlerini sürdürüyor. 
 
Belediye Başkan Adayı Ayşe CEYLAN, Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Nihat ÖZDEN ile birlikte ilk olarak Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Dernek Başkanı Ümran ÖZTÜRK’ü makamında ziyaret ettiler.
 
 
Engelliler Zafer Spor Kulübü Dernek Başkanı Ümran ÖZTÜRK, yaptığı konuşmada ‘Engelliler olarak dağ gibi sorunlarıyla, dağ gibi sorunlarımızla ve inşallah çözecek olan başkan adayımız ile bir araya gelmiş bulunuyoruz. Ayşe CEYLAN ve Nihat ÖZDEN’e tekrar teşekkür ediyoruz. Bizler sorunlarımızın aşılamayacak büyüklükte olduğuna inanmıyoruz.” dedi. 
 
Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ayşe CEYLAN ise yaptığı konuşmasında,
“Sadece engellilerin değil  Kütahya’nında birçok yerinde dağ gibi sorunlar olduğunu belirterek, bu dağ gibi sorunları Demokrat Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte yok etmek amacıyla harekete geçtiklerini söyledi. 
 
Belediye Başkan adayları Ayşe CEYLAN ve Nihat ÖZDEN daha sonra Beyazay Derneği Kütahya Şube Başkanı Halil BİLGİÇ’i dernek binasında ziyaret ettiler.  
 
Başkan Halil BİLGİÇ Belediye Başkan adayları CEYLAN ve ÖZDEN’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.
 
Herkesin birer engelli adayı olduğunu belirten Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ayşe CEYLAN ise engellilere yönelik hizmet ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Belediye Başkan Adayı Ayşe CEYLAN, Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Nihat ÖZDEN’in ziyaretlerindeki son durağı ise Muharrip Gaziler Derneği Başkanı Şaban BAŞOĞUL oldu.
 
Vatan topraklarının her karışının şehit kanları ile yoğrulduğunu dile getiren 
Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ayşe CEYLAN, “Bu millet söz konusu vatan olduğunda gözünü kırpmadan seve seve canını feda etmiştir. Ülke olarak bugünlere geldiysek bunu şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanınızdayız” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.