Cildiye Uzmanı Parkhayat’da Hasta Kabulüne Başladı

Sağlık Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 21:24:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4926 okunma
Google News

Cildiye Uzmanı Parkhayat’da Hasta Kabulüne Başladı
Cildiye Uzmanı ( Dermatoloji ) Dr. Mehmet Ali Bozok, PARKHAYAT Kütahya hastanesinde hasta kabulüne başlamıştır. PARKHAYAT Hastanesi Cildiye polikliniği ve Dermokozmotoloji ünitesi ile hizmetinizde.
Kütahya ve bölge halkına en iyi sağlık hizmetini verebilmek için kısa süre içerisinde gerçekleştirdikleri hekim başlangıçları ile adından sıkça söz ettiren PARKHAYAT hastanesi, bölgenin en ekonomik sağlık hizmet politikasına sahip olması sebebiylede sempati oluşturuyor.  PARKHAYAT Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda; hastaneyi devir aldığımız Haziran ayından bugüne kadar 25,000 farklı hasta hastanemizi tercih etmiştir. Direktör Harmanda; bugünden sonra vereceğimiz hizmetler arasında Onkoloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi , Ağız ve Diş Sağlığı merkezi bulunmaktadır  dedi.

Cildiye ( Dermatoloji ) Uzmanı Doktor Mehmet Ali Bozok Kimdir? 
 1968 yılında Kayseri’de doğan, evli ve 2 çocuk babası Dr. Mehmet Ali Bozok, 1992 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, 1997 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde Cilidiye (Dermatoloji )alanında uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
 1992-1997 yıllarında Gümüşhane Torul Devlet Hastanesi, 1997-1999 yıllarında Malatya Askeri Hastanesi, 1999-2016 yılları arasında ise Uşak Devlet Hastanesinde görev yapmıştır. 
2016-2019 yılları arasında Uşak İlinde muayenehanesinde hizmet veren Cildiye Uzmanı ( Dermatoloji ) Dr. Mehmet Ali Bozok 2019 Aralık ayı itibariyle PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hasta kabulüne başlamıştır.
- Akne,
- Egzema,
- Sedef Hastalığı,
- Cilt Kanseri,
- Deri Enfeksiyon Hastalıkları,
- Alerjik Egzama,
- Tırnak Batmaları,
- Gül hastalığı,
- Deri Kanseri tedavisi,
- Ürtiker,
- Vitiligo gibi deri hastalıkları uzmanlık alanları arasında yer almaktadır.

 

#
Yorumlar (1)
Dursun Akyüz
09.03.2023 19:38
Hocam benim uzun zamandan beri kaşıntı var kaşınan yerler kızarık sivilce gibi kabarıyor birsefer Medar hastanesin de cildiye gittim tahliller yapılti ve hap ve melhem verdi hiç fayda görmedim onbeş gün önce adatipdaki cildiye doğru na gittim durumu anlat
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.