Cildiye Uzmanı Aslıhan Yonca Koçak Parkhayat'da

Sağlık Yayın: 20 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.11.2020 00:43:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3234 okunma
Google News

Cildiye Uzmanı Aslıhan Yonca Koçak Parkhayat'da

 

Yaklaşık 10 yıldır Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Cildiye uzmanı Dr. Aslıhan Yonca Koçak 

Özel PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

 

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda çok güçlü bir hekim kadrosuna sahip olduklarını Dr. aslıhan Hanım ile birlikte daha da güçlendiklerini belirtti. Direktör Harmanda Kütahya ve bölge halkına Dermokozmotoloji ( Güzellik Merkezi ) merkezi hizmetinde de en iyi ve en kapsamlı hizmeti vermek içinde gerekli alt yapıyı oluşturduklarını söyleyerek bölgenin sağlık ve güzellik açısından bir ihtiyacını daha gidermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


 


 

Uzman Doktor Aslıhan Yonca Koçak Kimdir?

 

1979 yılında Ankara’da doğan, evli ve 2 çocuk annesi olan Cildiye Uzmanı Dr. Aslıhan Yonca KOÇAK, Ankara Atatürk Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesine girmeye hak kazanmış 2003 yılında mezun olmuştur.

 

2009 yılında Ankara Üniversitesi Tıp fakültesinde Deri ve Zührevi Hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra 2010 yılında Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk görevine başlamış ve 2019 yılına kadar görevine burada devam etmiştir.


 

2019 - 2020 yılları arasında kendi muayenehanesinde çalışmalarına devam etmiş 2020 yılı Kasım ayı itibariyle PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hasta kabulüne başlamıştır.


 

Cildiye Uzmanı Dr. Aslıhan Yonca KOÇAK , kariyeri boyunca çok sayıda ulusal kongrelere katılmış, uzmanlık alanları arasında ise (Botoks, Dolgu, PRP, Kozmetik ve Antiagjing uygulamaları ,Behçet hastalığı , Sivilce ve Sedef hastalığı, Egzama , Siğil rahatsılığı ) tedavileri yer almaktadır.

#
Yorumlar (1)
Fatma
29.06.2023 00:10
Güneş lekelerim var yardımcı olabilirmisiniz
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.