Çevre sağlığı için biraraya geldiler

Sağlık Yayın: 19 Eylül 2019 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2019 14:55:06
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
2124 okunma
Google News

Çevre sağlığı için biraraya geldiler

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri Kaymakam Yüksel Kara'yı makamında ziyaret ederek Tunçbilek Termik bacalarından çıkan dumanın engellenmesi için destek istedi.

STK temsilcileri, “Temiz ve yaşanılabilir bir çevre için” kolları sıvadı.

Kaymakam Kara'yı ziyaret eden STK'ları temsilen konuşan Mustafa Özyurt amaçlarının sadece çevre temizliği olduğunu ve hiçbir siyasal bağlantılarının olmadığını aktararak Tunçbilek'te bulunan termik bacalarının filtrelerinin bir an önce yenilenerek temiz havaya kavuşmak istediklerini iletti.

Özyurt yaptığı konuşmada, " Bu ülkeye katma değer sağlayan herkese minnettarız. İnsanlara iş/ekmek veren firmalara teşekkür ederiz. Bunu yaparken de çevre ve insan sağlığına azami saygı gösterilmesini bekliyor, mümkün olan en kısa zamanda termik santral bacalarına filtre takılmasını istiyoruz." dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.