Çalışmalar Aksamıyor

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2021 - Salı - Güncelleme: 04.05.2021 18:18:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1168 okunma
Google News

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, tam kapanma ile ilgili yaptığı açıklamada, Kütahya Belediyesinin tüm birimleri ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü ifade etti.

Tam kapanmanın yaşandığı bu günlerde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık yaptığı açıklama ile, tam kapanma döneminde belediye hizmetlerinin aksamadan sürdüğünü söyledi. Başkan Işık, Bilindiği gibi ülkemiz şuanda Kovid-19 süreci nedeniyle tam kapanma dönemine girmiştir. Devletimizin tüm birimleri vatandaşımızın hizmetindedir. Kütahya Belediyesi olarak bu kapanma sürecinde tüm birimlerimiz faaliyetlerini sürdürmekte olup, vatandaşlarımızın endişeye kapılmasına gerektirecek hiçbir durum söz konusu değildir. Sokaktaki hayvanımızdan, çöplerin toplanmasına, patlayan su hattının tamirini kadar tüm ekiplerimiz nöbet usulü ile çalışmalarını sürdüreceklerdir. Özellikle ulaşımda minimum sayı ile vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanacaktır. Belediyemizin tüm hizmet müdürlükleri hizmetlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Belediyenin çalışmaları ile ilgili her hangi bir endişeye yer yoktur. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.