Bursa, Tavşanlı ile Dursunbey buluşması

Gündem Yayın: 28 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 28.08.2020 09:43:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1497 okunma
Google News
 Bursa, Tavşanlı ile Dursunbey buluşması
 
Tuna İŞLEYEN / GÖRÜNTÜLÜ  
 
Bursa, Tavşanlı ile Dursunbey buluşması Su çıktı mesire alanında gerçekleşti.
 
 
 
Tavşanlı ilçesinden balıkçı Niyazi Turgut'un düzenlediği organizasyona Bursa 22. Dönem Ak Parti Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, DUSİAD Başkanı (Dursunbey Sanayici İş Adamları Derneği) Orhan Turan, Tavşanlılı sevilen sanatçı Ali Saruhan, Aşık Mustafa Yaman ve Tavşanlı'dan bir grup katıldı. 
DUSİAD Başkanı (Dursunbey Sanayici İş Adamları Derneği) Orhan Turan gazetemize yapmış olduğu açıklamalar ile Dursunbey'i kısaca tanıttıktan sonra şunları söyledi;  "Dursunbey, Güney Marmara'nın şirin, kendine özgü yeşil bir memleketi. Dursunbey doğasıyla yer altı kaynaklarıyla bölgede nadir özel bir yer. Ekonomik olarak da kereste üzerine, lokum üzerine ve ticari anlamda diğer ilçelere fark atacak,  kendine özgü madencilik yer altı kaynaklarına sahip ilçemiz. Su çıktı özellikle, diğer ilçelere bakıldığında nadir ender bir yerimiz. İlçemize sürekli çevre iller ve ilçelerden her yıl binlerce kişi gelmektedir. 
Dursunbey'in her alanında üyelerimiz mevcut ekonomik faaliyetleri birlikle daha güçlü yönetmek için böyle bir dernek kurulmuş biz de başkanlığını yürütmekteyiz."
 
 
 
Dursunbey Su çıktı aile çay bahçesi işletme sahibi Kadir Çoban'ın ikramları ile düzenlenen program sonrası komşu illerden gelen heyet ilçe merkezini dolaşarak Şehitler Anıtını ziyaret etti.  Burada Bursa 22. dönem milletvekili Faruk Anbarcıoğlu tarihimizden ve kültürümüzden söz ederek tüm şehitlerimize Allahtan rahmet dileyip dua etti. 
 
 
Daha sonra Dursunbey Sanayici İş Adamları Derneği de ziyaret edilerek burada ilçe ekonomisi hakkında bilgiler alındı.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.