BİR DAHA KAZA YAŞANMASIN

Tuna İşleyen - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 07 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 07.06.2021 09:39:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1145 okunma
Google News
Sürekli trafik kazalarının yaşandığı Tavşanlı , Derecik , Ayvalı köyü güzergahı için bölge ekipleri incelemelerde bulundu. Kalıcı çözüm üretmek için yerinde inceleme yapıldı.
Geçtiğimi yıl yaşanan ölümlü trafik kazası ve sonrasında geçen hafta yine yaşanan ölümlü trafik kazası ile yol güzergahını kullanan köylüler olarak Ayvalı Köyü muhtarı Yakup Özlü kazaların yaşandığı yerde açıklamalarda bulundu. Yakup Özlü yetkililerin inceleme için geldiklerini belirtirken yaşanan süreç ile ilgili şu açıklamalarda bulundu, " Öncesinde olduğu gibi iki ölümlü kazadan sonra da yetkililere ulaştık, onlar da sağ olsunlar geldiler. Yapılabilecekler hakkında görüşmelerde bulunduk. Trafik Şube Bölge Müdürlüğünden, Karayollarından geldiler. Buradaki yeni yoldaki kavşakta biz taleplerimizi söyledik. Derecik köy muhtarı ile birlikte Kaymakamlık makamına dilekçemizi verdik. Bundan sonraki süreci takip edeceğiz. Bizim amacımız tekrardan ölümlü kazalar olmasın, vatandaşlarımızın canı yanmasın. İnşallah gereken önlemler alınır. Şu anda pandemi nedeniyle trafik yavaş işliyor ancak pandemi sonrası buradaki trafik hareketliliği çoğalır, bu nedenle en kısa sürede burada bir düzenleme olması gerekiyor. Bu yolun yapımı aşamasında alt geçit yapılması ile ilgili dilekçemizi vermiştik. Fakat uygun bulunmadı. Hayvanlar için bir sözüm yok yapılabilir ancak onların geçişi için az ileride alt geçit yapıldı. Onlara da olsun. Buraya da bir alt geçit veya üst geçit yapılabilirdi. Biz bu talebimizi birkaç kez ilettik. Biz burada yaşayanlar olarak yaşanacakların olasılığını öngörmüştük. Biz bunlara cevap alamadık. Yol açıldıktan sonra  ölümlü trafik kazası ve birçok kez maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi. Şu anda önlemler alınmak isteniyor, inşallah kalıcı çözümler olur. İlgilenileceklerini söylediler, bizler de buranın takipçisi olmaya devam edeceğiz." dedi. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.