Belediye Başkanı Mustafa Güler’in Talimatıyla Ankara’daki

Kültür Yayın: 19 Kasım 2021 - Cuma - Güncelleme: 19.11.2021 13:44:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2083 okunma
Google News

BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İN TALİMATIYLA ANKARA’DAKİ “TAM BANA GÖRE FESTİVALİ”NDE AÇILAN BELEDİYE TANITIM VE WORKSHOP STANDI, KATILIMCI GENÇLERİN YANINDA SİYASİLERİN VE SANATSEVERLERİN DE İLGİSİNİ ÇEKİYOR.

 


AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlediği Tam Bana Göre Festival'indeki Tavşanlı Belediyesi’nin standı gençlerin yanında siyaset ve spor camiasından misafirlerini de ağırlıyor.
Standa şimdiye kadar; AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Trabzon Eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Pursaklar Belediye Meclis Üyesi Meral Bozoğlu, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Kütahyalı Milli Atlet Halil Akkaş, Atletizm Milli Takım Başantrenörü Himmet Oyar ve çok sayıda sanatsever ziyaret etti.
Ziyaretçileri stantta ağırlayan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akar stantlarda yürütülen faaliyetler hakkında kendilerine bilgiler verdi. Akar ayrıca ziyaretçilere günün anısına hediye takdiminde bulundu. 
Ankara’da ikamet eden tüm Kütahyalıları Belediye Standına davet eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler gençlere yönelik hayata geçirilecek her projeye paydaş olmaya devam edeceklerini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.