Beklenen film öğrencilerle buluştu

Sanat Yayın: 14 Haziran 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2017 12:46:54
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
3732 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Tavşanlılı sanatsever Diş Hekimi İsmail Sezer’in hayatını konu alan film ilçede gösterime girdi.  
  Daha önce de filmler yapan İsmail Çevik ile çalışan Sezer, bu filmle belgesel tarzı güzel bir kısa çalışma yaptıklarını söyledi. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda  gösterime girerek öğrencilere izletilen filmde, ayrıca Tavşanlı'da tanınmış ve merhum olmuş kişilerden ressam Abdullah Taktak, ünlü yönetmen Ahmet Uluçay, Belediye başkanlarından TEMA gönüllüsü Fevzi Coşgun gibi isimler de yer aldı. Diş hekimi İsmail Sezer, “ Gösterime giren filmde, çocukluğumdaki hatıralar ile ilgili  filmde merhum Ressam Abdullah Taktak, yönetmen Ahmet Uluçay ve sanat yönüyle Öğretmen yazar eski belediye başkanlarımızdan Fevzi Coşgun ile birebir yapılmış röportajlarımızda yer aldı“  dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.