Başsavcı Tiryaki’ye veda gecesi

Gündem Yayın: 21 Mart 2017 - Salı - Güncelleme: 21.03.2017 10:38:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6799 okunma
Google News

Başsavcı Tiryaki’ye veda gecesi 
HSYK kararnamesiyle Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ramazan Murat Türyaki onuruna veda yemeği düzenlendi.
Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcısı iken HSYK kararnamesiyle Bayburt  Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ramazan Murat Tiryaki onuruna  veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu ,Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı, Kütahya Ağır ceza Mahkemesi Başkanı, Tavşanlı hakim ve savcıları, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürü Turgay Temel, İlçe Garnizon Komutanı Tuğrul Demiryürek, Askerlik Şube Başkanı Cihan Arslan, ilçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, daire amirleri, adliye çalışanları ve çok sayıda davetliler katıldı.
Gecede, ilçeye veda eden Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki’ye çeşitli hediyeler takdim edildi.  Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ramazan Murat Tiryaki “burada sıcakkanlı ve samimi insanlarla güzel zaman geçirdik. Tavşanlı’dan güzel hatıralarla ayrılacağız” diyerek duygularını dile getirdi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.