BAŞKANDAN ÖZEL İLGİ

BAŞKANDAN ÖZEL İLGİ

Çocuk Yayın: 14 Temmuz 2014 - Pazartesi - Güncelleme: 14.07.2014 12:00:44
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 56 sn.
5134 okunma
Google News

Bu yıl ilk defa düzenlenen Ramazan ayının 15. günü   akşamı Belediye  tarafından “Kardeşlik İftarı” gerçekleştirildi.

            Kütahya Belediyesi  tarafından düzenlenmiş olan ve yetim çocukların da katıldığı “Kardeşlik İftarı” ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı    Kamil Saraçoğlu, “Bu çağrıya kulak vererek Ramazan ayı boyunca toplumun tüm kesimlerine ulaştık. Yoksulların sofralarına misafir olduk. Bugünde şehrimizde bulunan sevgi evleri çocukları ve Sivil Toplum Kuruluşları bünyesindeki kardeşlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

            İftar sonrası, iftara katılan çocuklarla beraber lunaparka giden Başkan  , çocuklarla birlikte eğlenerek, onlara eşlik etti.

            Ramazan sevincini hep birlikte yaşamak ve bu sevinci paylaşmak için düzenlenen iftarlarda; yetimler ve diğer gruplar özel bir ilgiyle misafir edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.