BAŞKAN SARAÇOĞLU ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem Yayın: 04 Mayıs 2018 - Cuma - Güncelleme: 04.05.2018 13:32:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2252 okunma
Google News

BAŞKAN SARAÇOĞLU ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi ve Kütahya Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı programında Mithatpaşa Cadde esnafı ile bir araya geldi.

Mithatpaşa Caddesindeki hemşehrileri ile bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Bir toplumun en önemli unsurlarının başında gelen meslek grubu, esnaftır. Bulundukları şehir ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlarlar. Bu açıdan esnafın yeri hepimizin hayatında çok değerlidir. Kütahya Belediyesi olarak her kesimden ve her yaştan vatandaşımızın görüş ve önerilerine önem veriyoruz. Biz yerel yönetimler olarak, her zaman yaşadıkları şehirle bütünleşen ve kendilerinden önce başkalarını düşünen esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Sorunlarının çözümü konusunda da elimizden geldiğince kolaylık sağlamaya çalışıyoruz, dedi.

Başkan Saraçoğlu hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinleyerek en hızlı şekilde çözüme ulaştırmaya gayret edeceklerini ifade etti.

Mithatpaşa Caddesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na, Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş, Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı, Servi Mahallesi Muhtarı Nihat Arslan ve Mithatpaşa Caddesi esnafları katıldı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.