BAŞKAN SARAÇOĞLU ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem Yayın: 17 Nisan 2018 - Salı - Güncelleme: 17.04.2018 14:48:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2300 okunma
Google News

BAŞKAN SARAÇOĞLU ESNAFLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
 

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya Belediyesi ve Kütahya Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltı programında Hürriyet Caddesi esnafları ile bir araya geldi.

Hemşehrileri ile samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Saraçoğlu; "Göreve geldiğimiz günden bu yana Kütahyamız için sizler için var gücümüzle çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin görüş ve önerileri bizler için kıymetlidir. Her fırsatta sizlerle bir araya gelerek sizlerin yasalar çerçevesinde istek ve arzularını yerine getirmeye gayret ediyoruz. Sizler şehrimizin önemli bir kesimini oluşturuyorsunuz. Esnaflarımız ülke ve şehir ekonomisinin lokomotifi gibidir. Amacımız şehrimizdeki esnafımızın karşılaştığı sıkıntıları, yapılması gereken çalışmaları sizlerle görüş alışverişinde bulunarak en hızlı şekilde çözüme ulaştırmaktır. Kütahya Belediyesi olarak kapımız tüm hemşehrilerimize olduğu gibi sizlere de her daim açıktır. Sizlere işlerinizde kolaylıklar, hayırlı bol kazançlar diliyorum, dedi.

Hürriyet Caddesi esnafı ile bir araya gelen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinleyerek en hızlı şekilde çözüme ulaştırmaya gayret edeceklerini ifade etti.

Hürriyet Caddesinde düzenlenen programda Belediye Başkanı Kamil Saraçoğluna, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık, Fatih Gölgeli, Ali İhsan Ertaş ve Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Dağcı eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.