BAŞKAN GÜLER, STK TEMSİLCİLERİYLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Haber: Tavşanlı Belediye Basın Görüntü: Tuna İŞLEYEN

Gündem Yayın: 09 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 09.04.2022 17:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1096 okunma
Google News

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Tavşanlı Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında bir araya geldi. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, başkan yardımcıları Naci Erarslan, Mehmet Ali Akar ve Furkan Dinçer’in katıldığı iftar programına ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından yaklaşık 200 kişilik temsilci katıldı. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler, birlik ve beraberliği temsilen düzenlenen programa katılan temsilcilere teşekkür ederek, “Yaklaşık 2 yıldır pandemi dolayısıyla Ramazan ayında bir araya gelemiyorduk. Yeni süreçte fazla kalabalık olmayacak şekilde ilçemizin tüm kesimleriyle bir araya gelmek gibi bir hedefimiz oldu. Ayrı ayrı olarak protokol, şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya gelmiştik. Bugün de sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle aynı sofrada buluştuk. Ramazan ayının manevi huzurunu yaşadığımız şu günlerde bu birlikteliklerin artarak sürmesini temenni ediyorum. Şimdiden tüm STK temsilcilerimizin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.