BAŞKAN AKÇADURAK, PAZARYERİNDE

Gündem Yayın: 25 Ekim 2018 - Perşembe - Güncelleme: 25.10.2018 13:47:12
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
2464 okunma
Google News

BAŞKAN AKÇADURAK, PAZARYERİNDE 

 

BAŞKAN AKÇADURAK, PAZARYERİNDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, bölgenin en büyük pazarı olan Gediz Pazar yerinin yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Pazar yeri konusunda ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını kaydeden Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Modern bir pazar yeri oluşturmayı amaçladıklarını, yenileme çalışmaları kapsamında 1. ve 2. kısımların yol olan kısımları kırma taş ile doldurulup tesviye edildikten sonra 12 cm kalınlığında çelik hasırla saha betonu çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca pazaryeri içerisindeki ızgaralı sistem olan dranaj hatları yenilenmektedir. Pazar yerinin İlçemizin ve Pazar yeri esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.