Başarılı Türk Kızı Avrupa'yı Sallıyor

Spor Yayın: 17 Mart 2017 - Cuma - Güncelleme: 17.03.2017 10:23:06
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
3427 okunma
Google News

Meryem Uslu 1987 de Stuttgarta doğdu.Şu an Hamburg da yaşıyor. Aslen Samsunlu olan ve Kütahya'dan da sporcu arkadaşları bulunan Uslu, Avrupa ve Dünyanın en başarılı sporcularından bir isim. 12 yaşında Karate yapmaya başlayan Türk sporcu Karateyi 6 yıl sonra  çok başarılı bir şekilde tabiri yerindeyse zirvede bırakıp Muaythai yapmaya başladı.Yaklaşık 11 senedir ringe çıkan sporcu genç yaşına rağmen 75 profesyonel maç yaptı.62 galibiyet 12 mağlubiyet 1 beraberliği bulunan Türk sporcunun 16 nakavtı bulunuyor.
Halen Almanya Hamburg'da yaşayan başarılı sporcu 4 kardeşten biri. Avrupa'da görsel ve yazılı basında devamlı yer alan Türk sporcu Avrupanın en büyük web sitelerininde yılın sporcusu yılın en iyileri gibi bir çok ankette yer almaktave bir çok spor severin oyları ile zirvedeki yerini korumakta.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.