Başarılı kız öğrenciye burs ve tablet verildi

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Eğitim Yayın: 24 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 24.01.2021 18:08:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2570 okunma
Google News

Başarılı kız öğrenciye burs ve tablet verildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde başarılı kız öğrenci Reyhan Saraç'a kadınların kurduğu derneklerden Kütahya Koruyucu Aile Derneği (KÜKAD) tarafından tablet hediye edildi.

Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi 2019 mezunu olduktan sonra İstanbul Medipol Üniversitesi, Uluslararası Tıp Fakültesini kazanan Tavşanlılı öğrenci Reyhan Saraç'a, Dost Kalpler Derneğinden burs, KÜKAD'dan da tablet hediye edildi.

KÜKAD yönetim kurulu başkanı Yasemin Çavdar başarılı öğrenci Reyhan Saraç'a tabletini verirken şunları söyledi, " Tavşanlı'daki kadın dernekleri olarak Dost Kalplerin bize ulaştırdığı talebi değerlendirdik ve bir hayır sever vatandaşımızın getirmiş olduğu tableti öğrencimize hediye ettik.  Tam burslu olarak üniversiteyi kazanan kızımıza, geleceğin doktoruna büyük ekran tablet hediye ettik" dedi.

Dost kalpler derneği öğrencilere burs verdiklerini ve Reyhan Saraç'a da tablet hediyelerinden dolayı KÜKAD'a teşekkür ettiler.

Reyhan Saraç ise, " Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesinden 2019 yılında mezun oldum. Sayısal alanda 287. oldum ve Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım. Dost Kalpler Derneğine Burs başvurunda bulundum ve burs almayı hak kazandım. Üniversite online derslerim için tablet ihtiyacım vardı ve KÜKAD da bu ihtiyacımı karşıladı, çok teşekkür ederim."

  The president and management of Kütahya Foster Family Association gave the successful student a tablet. Friendly Hearts were with them on this meaningful beautiful day.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.